De warmte-afslank-cabine maakt optimaal gebruik van de infrarood-methode om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Namelijk centimeterverlies en een strakkere huid, daar waar u dit het liefst ziet.
De warmte-afslank-cabine is ook goed voor spier- en gewrichtsklachten.

De straling van de infraroodstraler dringt dieper in de huid dan een normale warmtebron en zorgt voor een therapeutische warmte. Uw hoofd wordt daarentegen koel gehouden doordat deze buiten de cabine blijft. De warmte stimuleert de vetverbranding en kan spierpijn voorkomen. Tijdens de bewegingen wordt gebruik gemaakt van losse pols- en enkelgewichtjes en andere sport-attributen.
De oefeningen die u doet zijn niet zwaar en worden afgestemd op uw lichamelijke conditie en gesteldheid. Uw rug en gewrichten worden ontzien doordat de oefeningen liggend worden uitgevoerd.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij u in het begin een kaart van 30x met minimaal 3x per week. Daarna kunt het bijhouden door 1 of 2x per week te komen of te combineren met één van de andere mogelijkheden met een combikaart.
Bij de Infrarood warmte-cabine zit altijd 15 minuten
bandmassager voor optimaal resultaat.